כיתת לימוד

אודות

Vector Smart Object.png

ביה"ס לסייבר והייטק של אוניברסיטת בר-אילן

המקום בו האקדמיה פוגשת את התעשייה!

ביה"ס להייטק וסייבר הוקם כדי לחבר בין הידע האקדמי ובין הצרכים המשתנים של תעשיית ההייטק.

אנו מציעים מגוון רחב של קורסים, אשר יעניקו לך את ההכשרה המתאימה לאורך כל הקריירה, החל מהכניסה לתחום ההייטק ועד קורסים למנהלים בכירים.

עולם ההייטק והסייבר משתנה ללא הרף, ולכן אנו מעדכנים ומשנים את הקורסים, כך שתרכשו תמיד את הידע העדכני ביותר.

בכל קורס תעברו את ההכשרות הנדרשות היום, כדי להצליח בעבודה בהייטק. הלימודים בהדרכת מרצים בכירים מהתעשייה ובפיקוח אקדמי צמוד של מנהל ביה"ס.
ערן שחם, מוותיקי המרצים בתחום הסייבר בישראל, בעל ניסיון הדרכה של למעלה מ-30 שנים.  הסבלנות, המקצועיות והרצון לסייע ולייעץ לתלמידים מלווים את ערן כמו את שאר המרצים שלנו בכל יום של לימודים.

יתרונות ביה״ס:

• נקודת מפגש בין האקדמיה לתעשייה, תעודה יוקרתית של אוניברסיטת בר אילן מוענקת לבוגרים.

• מרצים בכירים מהתעשייה.

• שיתופי פעולה אקדמיים עם יצרנים וארגונים בינלאומיים: AWS, VMware, Fortinet, EC-Council , ISACA.

• מסלולים ייחודיים של חטיבות בתואר, חיבור בין התכנים של התעשייה לתואר אקדמי. כמו: "ניהול מוצר"  + תכנית "צופן" - מסלול לניהול סיייבר, המיועד לכוחות הבטחון.

• לימודים הבירידים - ציוד מולטימדיה מתקדם בכיתות. הלימוד אפשרי מהבית, מרחוק או במשולב.

• כל השיעורים מוקלטים וזמינים לצפייה בכל מקום ובכל שעה.

• ליווי אישי לבניית אסטרטגיית קריירה.

• סדנאות פרזנטציה להצגת פרוייקטים בסיום כל קורס.

• סדנאות הכנה לחיפוש עבודה: כתיבת קורות חיים ופרופיל לינקדאין.

• מוכר לפקדון חיילים משוחררים.

• הכנת תיק עבודות לקראת ריאיון עבודה.

• קמפוס בין היפים בישראל, אווירה אקדמית.